Juhlan majoitus

Juhlan 
majoitus Krapilla

                                        
Krapilla vanhaan tiilinavettaan rakennetussa hotellissamme juhlavieraat majoittuvat mukavasti 26 viihtyisässä huoneessa. Suurin osa huoneista on remontoitu vuonna 2017.

Hotellissa on kaksi Superior Deluxe huonetta, neljä Comfort huonetta ja 20 standard huonetta. Osaan huoneista on varattavissa lisävuoteita ja pinnasänkyjä perheen pienimmille. Vuodepaikkoja hotellissa on yhteensä 54. Majoitushuoneen hintaan sisältyy runsas noutopöytä-aamiainen sekä wlan-yhteys.
Hotellin edessä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.

Kun vietätte juhlanne Krapilla, saatte te (juhlapari) 15 % alennuksen valitsemastanne juhlayöpaketista.
Myös juhlavieraanne saavat standard huoneensa alennettuun hintaan.

Lisätietoja hotellihuoneista löydätte täältä ja juhlayöpaketit löydätte täältä .

Varaus

Juhlavieraiden huonekiintiö ja juhlaparin majoitus varataan juhlavarauksen yhteydessä Krapin myyntipalvelusta. myynti@krapi.fi / 09 274841.  

Oletko tulossa juhlavieraaksi Krapille ja haluat varata juhlan kiintiöstä huoneen? Toimi näin. Soita tai lähetä sähköposti Hotelli Krapille (hotelli@krapi.fi, puh 09-274841). Kerro minkä nimisen hääparin tai juhlaisännän/emännän kiintiöstä varaat huoneen. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostiisi. Huomaathan, että kiintiöityjä huoneita ei voi varata muista varauskanavista kuin vain soittamalla tai sähköpostilla, koska kiintiöhuoneet ovat pois vapaasti netissä varattavien huoneiden joukosta. Juhlan huonekiintiöt purkautuvat n.1,5kk ennen juhlaa, joten varaathan huoneesi ajoissa

Huoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 14.00 mennessä ja huoneiden luovutus on lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Sisäänkirjautuminen mielellään klo 18.00 mennessä, vastaanotto on suljettu yöaikaan. Huonehintaan sisältyy aamiainen.
Lisävuodehuoneita ja perhehuoneita on saatavilla.