Krapihovi

Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Ravintola Krapihovi vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Helmenharmaa, vihreäpuitteinen päärakennus on rakennettu vuonna 1883 valtioneuvos Souranderin kesähuvilaksi ja Krapin tilan päärakennukseksi.

Vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä, metsistä rakentuu Krapihovin keittiön tarina. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua. Krapihoviin katetaan vuodenajan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta.

Ruokasalin kolme kattausta: aamiainen, lounas ja illallinen ovat Krapin ruokamaailman suomalaista  perinnettä.


Krapihovin viisi vuodenaikaa

Joulu 24.11 - 22.12.17

Talvi 4.1-21.3.2018


Pöytävaraukset:
TEE ONLINEVARAUS TÄSTÄ

Tai ota yhteyttä: myyntipalvelu 09-274 84 290 / myynti@krapi.fi