Krapihovi

Aito suomalainen viiden vuodenajan kattaus

Ravintola Krapihovi vaalii ja luo suomalaista ruokaperinnettä idyllisessä huvilaympäristössä. Helmenharmaa, vihreäpuitteinen päärakennus on rakennettu vuonna 1883 valtioneuvos Souranderin kesähuvilaksi ja Krapin tilan päärakennukseksi.

Krapihovin keittiön tarina rakentuu vuodenaikojen kiertokulusta ja puhtaista suomalaisista raaka-aineista maalta, mereltä, metsistä. Pihapiirissä on oma palvaamo, lihanleikkaamo sekä leipomo. Kaikki lautasella on omin käsin tehtyä, huolella valmistettua. Krapihoviin katetaan vuodenajan aito suomalainen, käsin valmistettu kattaus, herkullinen tarina Suomesta.
Ruokasalin kolme kattausta; aamiainen, lounas ja illallinen ovat Krapin ruokamaailman suomalaista  perinnettä.

Pitopöydän tarina

Eletään vuotta 1968. Krapin emäntä Salme Holma saa idean vuodenaikojen vaihtumista mukailevan pitopöydän kattamisesta talon ruokasaliin. Pop up –hengessä toteutetusta tarjoilusta tulee menestys.
Saavutaan 2010-luvun loppupuolelle. Pitopöytä katetaan edelleen samaan ruokasaliin kaksi kertaa päivässä, lounaalle ja illalliselle. Vajaa viisi vuosikymmentä sitten alkunsa saanut suomalaisen ruokakulttuurin ydin jatkuu nyt ajan hengen mukaisena sosiaalisen syömisen muotona. Pitopöytä siirtyy myös lautasille, yhdessä syötäväksi, jaettavaksi ja koettavaksi.
Pitopöytä lautasella koostuu Krapihovin keittiössä kokatuista pienistä suupalaherkuista. Kaikkia herkkuja on kaksi per ruokalaji, ja jokainen annos on jaettavissa seuralaistesi kanssa. Tilaa niin monta kuin jaksat ja haluat.Jokaisella ruokailulla on oma tarinansa. Nauti ja viihdy!

Krapihovin viisi vuodenaikaa

talvi 4.1-21.3.2018
kevät 22.3-29.5.2018, (pääsiäinen 22.3.-1.4.)
kesä 30.5-28.8.2018
syksy 29.8.-22.11.2018
joulunaika 23.11-21.12.2018



Pöytävaraukset


OLE HYVÄ JA TEE ONLINEVARAUS TÄSTÄ

Tai ota yhteyttä: myyntipalvelu 09-274 84 290 / myynti@krapi.fi