Rapuja Krapilla

Ajankohtaista

Rapuillallinen Krapilla

Suomalaisia saksiniekkoja voi nauttia Krapin idyllisessä miljöössä vanhassa päärakennuksessa Ravintola Krapihovissa, Ravintola Mankelissa sekä Alituvassa.
Keitämme rapuja ennakkotilauksesta kauden avauksesta myöhäiseen syksyyn keittiömestarin perinteisellä reseptillä.

Toivomme teidän vahvistavan valitsemanne menun sekä rapujen määrän
viimeistään kolmea arkipäivää ennen tilaisuuttanne Krapilla.
Laskutamme ravut 3 arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistetun kappalemäärän mukaan.

Rapu & Kuha-menu
45,00e + ravut päivän hintaan

Rapuja valitsemanne määrä päivän hintaan &
paahtoleipää ja tilliä 

Hiillostettua kuhaa ja kuhamureketta,
rapu-tillikastiketta, savu-palsternakkapyrettä ja
hiillostettuja kesän kasviksia

Porkkanakakkua,
toffeecreme, sitruuna-tuorejuustoa ja samppanjasorbettia


Juomaehdotuksia

ravuille
Julicher Sauvignon Blanc,

Julicher Estate, Martinborough 10,20e/ 12cl

pääruoalle
Schiefer Riesling 2015,
Van Volxem, Mosel
10,60e/12cl

jälkiruoalle
Château Carsin Liquoreux 2010
,
Château Carsin, AC Cadillac 10,60e/8cl


Rapu & härkä-menu 
46,00e + ravut päivän hintaan

Rapuja valitsemanne määrä päivän hintaan &
paahtoleipää ja tilliä  

Suomalaista Limousin-härän sisäfilettä,
parsaa, kesäperunaa ja pähkinävoita 

Mansikkakeittoa
lehikäiskeksi, kesämarjasalaattia ja basilikasorbettia
(vegaaninen)

Juomaehdotuksia

ravuille
Sora
Riesling 2016,
Wine Flow, New Zealand 10,10e/12cl

pääruoalle 

Cono Sur 20 Barrels Cabernet Sauvignon 2014, 
Pirque Viejo Estate, Maipo Valley
12,30e/ 12cl

jälkiruoalle

Brachetto d’Acqui 2016
,
Braida di Giacomo Bologna, Brachetto d’Acqui DOCG 7,80e/8cl


Rapujuomia

alkuun

La Chouette de Champillon  Champagne Brut
12,50e/ 12cl & 78,00e/ plo

Pere Ventura Cuvée Especial, DO Cava
7,80e/ 12cl &
49,00e/plo
Krapin Hulttio 12,00e
Kriikuna Royal 9,00e
Mustikka Royal 8,00e
Suomi GT; Napue/ Hki Dry/ Ägräs 15,50e

 Ravuille kyytipojaksi
suomalainen kuiva Koskenkorva 7,30e/ 4cl
Krapin Yrtti-Finlandia 8,50e/ 4cl
Marskin Ryyppy 10,00e/ 4cl
Ägräs Akvavit 13,00e/ 4cl

Kasvismenu rapupöytään

Rapuillan Kasvis-menu
(vegaaninen)
56,00e/hlö

 Latva-artisokkaa
lipstikkakastikkeella 

Kesäisiä kasvispyöryköitä
lämmintä kasvissalaattia, yrttiöljyä ja valkosipulivaahtoa

Mansikkakeittoa
lehikäiskeksi, kesämarjasalaattia ja basilikasorbettia


 Juomaehdotuksia

latva-artisokalle
Julicher Sauvignon Blanc,
Julicher Estate, Martinborough
10,20e/ 12cl


pääruoalle 

Pinot Gris 2016, Domaine Laurent Vogt Château Carsin,
AOC Alsace
10,60e/12cl

jälkiruoalle
Brachetto d’Acqui 2016,  Braida di Giacomo Bologna,
Brachetto d’Acqui DOCG  7,80e/8cl